okonalý džem – už jste měli tu možnost ochutnat?
e nemáte um nebo čas a nemůžete sehnat kvalitní lokální suroviny na výrobu?
kologie, udržitelnost a lokálnost jsou vašimi hodnotami?
lsáte s minimem cukru a chybí vám takové zavařeniny ve spíži?
Sesbírala jsem tuny ovoce a bylin, navařila hektolitry džemu a vypila k tomu hektolitry kafe. Rozdala jsem po rodině a kamarádech stovky barevných skleniček naplněných ovocem a recepty ladila k dokonalosti tak dlouho, až se mi o nich i zdálo a dětem se dělaly boule za ušima.
Mým darem je alchymie.
Mým rajonem je Kolínsko a Kutnohorsko.
ozhodně svou rodinu
dpolední slunce a jeho magii
ledování filmů, ale ještě raději dobrou knihu
jíněnou ranní trávu a pohled na rozkvetlou třešeň z naší terasy
ásku, fotografování, alchymii, cestování a soucit
Máte rádi rosol? Nebo si nejste jistí, co to vlastně ten rosol je a myslíte si, že vám by něco takového určitě nechutnalo?
Právě pro vás jsem napsala tento článek, kde rozpouštím vaše obavy, jako se rozpouští lahodný rosol na horkém lívanci.
Džemy a rosoly s minimem cukru a vysokým podílem ovoce. Na Kutnohorsku a Kolínsku sklízím i vařím, želíruji bez chemie.
Je mnoho možností jak vychutnat rosol. Mé…
Co kdybych vám řekla, že rosol je…
Potřebné soubory cookie jsou naprosto nezbytné pro správnou funkci webu. Tato kategorie obsahuje pouze soubory cookie, které zajišťují základní funkce a bezpečnostní funkce webu. Tyto soubory cookie neukládají žádné osobní údaje.
Veškeré soubory cookie, které nemusí být pro fungování webu zvlášť nutné, a které se používají výhradně ke shromažďování osobních údajů uživatele prostřednictvím analýz, reklam nebo jiného vloženého obsahu, se označují jako nepotřebné soubory cookie. Před spuštěním těchto souborů cookie na vašem webu je nutné získat souhlas uživatele.