Ryzlink Rýnský

170 

Rosol je vlastně džem z moštu – v mém případě z hroznového. A to z moštu vynikajícího a velice lahodného. Vařím z nejkvalitnějších hroznů v biodynamické kvalitě (Vinné sklepy Kutná Hora). Rosoly jsou úplně BEZ ALKOHOLU, vhodné i pro ty nejmenší strávníky.

TIP: Ideálně jej použijte na něco teplého, jako lívanec nebo palačinka, kde se pěkně rozpustí. Příjemně vás překvapí, jak hodně je víno/hrozno cítit s každým ochutnáním.

Šťávu želíruji bez použití chemie, za pomoci přírodního citrusového pektinu. Každá sklenička má vysoký podíl ovocné šťávy a nízký obsah přidaného cukru.

U každého výrobku se snažím minimalizovat dopad na životní prostředí. ♻ Cena je včetně vratného obalu – 5 Kč / 1 sklenička. Částka bude odečtena při příštím nákupu po vrácení skleniček.

Protože jsou mé rosoly plné ovocné šťávy a bez konzervantů, je potřeba je po otevření spotřebovat do 4 dnů, ale s tím si nedělejte starosti – jak je načnete, většinou zmizí během jednoho dne.

Skladem

Katalogové číslo: rosol-ryzlinkr Kategorie: Štítky: , ,

Popis

Rosol RYZLINK RÝNSKÝ 200 g

Rosol ze šťávy z hroznů odrůdy Ryzlink Rýnský. Sterilováno.

Složení: Čerstvá šťáva z hroznů odrůdy Ryzlink Rýnský 100% (90 %), cukr, želírující látka:citrusový pektin, citronová šťáva 100% (šetrně lisovaná z čerstvých italských citrónů, není vyrobená z koncentrátu, výrobce:Beutelsbacher)
Původ hroznů: Vinné sklepy Kutná Hora
Obsah alkoholu: 0 %

Na 100 g hotového výrobku bylo použito 105,7 ml hroznové šťávy. Celkový obsah přírodních sladidel je 27,5 g cukru na 100 g výrobku, z toho 8 gramů tvoří přidaný cukr.

Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energ. hodnota…458 kJ / 109 kcal
Sacharidy…………. 28,2 g
z toho cukry……… 27,5 g
Tuky………………….. 0,4 g
Bílkoviny……………. 0,9 g

Skladujte při pokojové teplotě do 28°C.
Po otevření uchovávejte v chladu do 8°C a spotřebujte do 4 dnů.

Další informace

Hmotnost 0.35 kg
Rozměry 7 × 7 × 7.5 cm

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “Ryzlink Rýnský”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *